Best of - Fjell og fjord

  PDF
Trondheim - Oppdal - Smøla - Oppdal - Trondheim
  • Oppdal Safari
  • BestOfNorway
  • Oppdal Safari
  • Terje Rakke/visitnorway.com
  • Wigdis Vollan
  • CH/visitnorway.com

Rundreisen vi foreslår bygger på det vi mener er highlights i denne regionen innen naturopplevelser. Best of Norway har vi navngitt vårt rundreisekonsept. Denne reisen er basert på 5 dagers reise fra Trondheim til Oppdal – ut til kysten og øya Smøla – før retur til Trondheim via Oppdal.
Ruten tar for seg opplevelser for den naturinteresserte. Ruten vi skisserer har korte reisedistanser daglig, men du må like å være på farten på denne reisen om du skal få med deg og oppleve stedene. Vi har foreslått overnatting på hotell i denne pakken. Bilen vi tilbyr er en bil som er spesielt tilrettelagt for å kunne ta med utstyr om du ønsker en aktiv ferie.

I pakken inkluderes:

  • Overnatting 4 døgn
  • Leiebil fra Avis/Budget
  • Havørnsafari på Smøla
  • Moskussafari Oppdal

Pris Hotell: Fra 6 650 kr per person i dobbeltrom.

Pris budsjett: Fra kr 5 650 kr per person i dobbeltrom.

Sesong: 11.juni - 21.august 2017.

Trondheim


Rundreisen starter i Trondheim etter ankomst. AVIS/Budget har stasjon på Trondheim Lufthavn Værnes og i Trondheim Sentrum. Avreise fra Trondheim, og kjør mot Oppdal. Fra kyst til innland - fra fjord til fjell.

Oppdal


Oppdal er skapt for rekreasjon, omkranset av tre nasjonalparker med et rikt fugleliv, fjellandskap og allslags vær. I Dovrefjell Nasjonalpark finner du som eneste sted i Norge, og blant få i verden, moskusen. Inkludert i rundreisen får du bli med på moskussafari med guide for å få et glimt av den imponerende moskusen på nært hold. Alternativt kan du dra på elgsafari som også tilbys av Oppdal Safari på Oppdal. Det finnes andre tilbud som rafting og juvvandring på elva Driva, kanotur og fotosafari med guide i området. Nytt på Oppdal er håndverkbakeriet «Bakeriet Sprø og Smak og behag» som serverer delikatesser og kortreist mat fra omegn.

Smøla - Trondheim


Etter et par dager i fjellet går turen videre vestover mot øya Smøla og ørnesafari. Stopp med overnatting i Kristiansund. Du kommer frem til et fugleparadis. Smøla er en øy som byr opp til mange naturopplevelser, men vi vil trekke frem ørnesafari som en av hovedattraksjonene øya har å by på. Smøla Naturopplevelser tilbyr blant annet dette, og andre aktiviteter for hele familien.

Etter opplevelser på havet – retur til Oppdal og videre til Trondheim. Trondheim har mye å by på, men har man ikke sett Nidarosdomen, er det et selvsagt stopp. De siste årene har Trondheim utviklet seg til å bli en godt tilrettelagt sykkelby. På sykkel kommer du deg enkelt rundt. Sjekk ut sykkelheisen Trampe, rockemuseet Rockheim, opplev folkelivet på Solsiden, tårnet på Tyholt, de koselige kafeene på Bakklandet eller en liten båttur til Munkholmen.
 

Bestill

Reiserute

Day 1: Drive to Oppdal

Arrival Trondheim. Budget car to Oppdal. Hotel: Scandic Skifer Hotel or Bjerkeløkkja Lodge Budget: Granmo Camping (or tent)

Day 2: Musk ox safari

Musk ox safari Dovrefjell kl. 10.00-17.00. You will follow the guide with your own car up to Dovrefjell National Park.

Day 2: Stay in Oppdal

Stay in Oppdal Hotel: Skifer Hotel or Bjerkeløkkja Lodge Budget: Granmo Camping

Day 3: Aursjørunden

Drive the "aursjørunden", and from there out to the coast

Day 3: Atlantic road

Drive the scenic atlantic road

Day 3: Kristiansund or Smøla

Hotel in Kristiansund: Comfort Hotel Fosna Hotel on Smøla: Smøla Havstuer

Day 4: Sea eagle safari

You will visit the mighty sea-eagle! Then you will drive to Trondheim to spend some time in this fantastic city.

Day 4: Trondheim

Hotel: Clarion hotel & congress or Quality Hotel Panorama

Day 5: Day in Trondheim

Spend the day to explore Trondheim.

Open in Google